De groene mama

De groene mama

Wil jij het opvoeden van je kinderen combineren met duurzaam leven? In De groene mama vind je als ouder (to be) concrete handvatten op het gebied van groen ouderschap en dagelijks leven. Denk aan groen zwangeren, duurzame keuzes maken tijdens de kraamtijd, houten speelgoed en milieuvriendelijke kinderfeestjes geven tot natuurlijke cosmetica, plantaardige voeding, groen reizen en ecologisch schoonmaken – en nog veel meer.

Het is niet alleen inspirerend, maar ook praktisch, want Kari laat zien dat duurzaam en stylish perfect samengaan. De groene mama is niet voor niks hét handboek voor groen ouderschap!

Auteur: Kari van der Heide
Uitgever: Gottmer
Bindwijze: hardcover
Aantal bladzijden: 240

€ 22,99

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Je bent goed zoals je bent - de lantaarn | volwassen boek

Niemand is de hele tijd gelukkig. Eigenlijk is het heel normaal dat je je soms niet oké voelt. Hoe eenzaam, verdriet, leegte, angst of depressie je ook laten voelen, er zijn altijd mensen die je begrijpen en om je geven. Dit boek staat vol praktische tips en inspirerende ideeën die je kunnen helpen voor jezelf te zorgen als je down bent, en suggesties over waar je hulp kunt vinden als het je allemaal te veel wordt.

€ 13,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Het moederschap met twee vingers in de neus en één middelvinger in de lucht

Het moederschap met twee vingers in de neus en één middelvinger in de lucht

In dit boek beschrijft Nina onverbloemd haar eigen ervaringen rond het moederschap, geeft ze tips en vertelt ze welke adviezen je beter in de wind slaat. Snot, tepels, de vagina, aambeien; geen onderwerp wordt geschuwd.

Op speelse en hedendaagse wijze laat ze haar overdenkingen de revue passeren. Dit alles met een gezonde dosis relativering en een snuifje je m'en foutisme.

Auteur: Nina Swaans
Uitgever: Terra - Lannoo
Bindwijze: hardcover
Aantal bladzijden: 128
Afmetingen: 17x21cm

€ 17,99

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1