Hoe snel verzenden jullie de bestellingen?
- We pakken elke dag pakketten in. we werken met fietskoeriers om zo duurzaam en groen mogelijk te kunnen ondernemen. De verzending van pakketten is 1-2 werkdagen. 

Wat kost verzenden?
- Pakketverzending tot 10 kilo: €6,95
- Pakketverzending boven 10 kilo: €9,95
- Brievenbusverzending €4,45
- Belgie: €8,95 

Heb je nou 1 ding wat je graag wil hebben dat door de brievenbus past en prima met 1 postzegel kan? Stuur ons dan gerust een berichtje dan regelen wij dat je alleen die postzegel betaalt i.p.v. €3,95. 

Ik woon in Belgie, kan ik bestellen?
Jazeker! Je mag dan bij afrekenen klikken op 'Betalen bij afhalen'. Je krijgt dan een email met de betaalgegevens en de verzendkosten (8,95) en dan verzend ik het pakket voor je. Binnen 1-2 werkdagen vertrekt het pakket vanaf hier naar Belgie. 

Kan ik mijn pakket afhalen?
Jazeker kan dat! We wonen in Borne, Overijssel. Je bent altijd van harte welkom om je bestelling bij ons op te halen. 

Kan ik opsparen?
Helaas is dit niet mogelijk. We krijgen zoveel bestellingen binnen dat we bij een bestelling meteen overgaan tot het verwerken en verzenden van de order.


Mijn artikel is kapot aangekomen, wat nu?
Dat is héél vervelend! Wij pakken met veel zorg in en proberen het zo veilig mogelijk te verzenden. Het kan soms gebeuren dat iets kapot aankomt door de verzending. Stuur ons een foto van het product, uiterlijk 48 uur na ontvangst. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing. 

Kan ik artikelen retour sturen?
Jazeker kan dat! Hou er rekening mee dat de verzendkosten voor je eigen rekening zijn! Je ontvangt het bedrag van het product retour. Het product dat je retour stuurt moet voorzien zijn van de originele verpakking en het moet in nieuw-staat zijn. Bespeelde artikelen kunnen we helaas niet retour nemen en ook incomplete artikelen nemen wij niet terug. 

Ik ben ondernemer en wil wel graag samenwerken!
Leuk dat je aan ons denkt! Stuur ons gerust een berichtje via contact of Instagram @Klein_Dappertje