Hoe snel verzenden jullie de bestellingen?
- We verzenden elke woensdag; we werken met fietskoeriers om zo duurzaam en groen mogelijk te kunnen ondernemen. Haast en stress passen niet helemaal in het rijtje van onze webshop. Vandaar dat we maar een keer verzenden. Maaaaar; het overkomt ons allemaal wel eens dat je denkt 'Oink, verjaardag vergeten'!  Heb je een keer een spoedbestelling? Geen stress. Laat het ons weten, wij regelen het voor je!

Wat kost verzenden?
- Pakketverzending tot 10 kilo: €6,75 
- Pakketverzending boven 10 kilo: €9,95
- Brievenbusverzending €3,95

Heb je nou 1 ding wat je graag wil hebben dat door de brievenbus past en prima met 1 postzegel kan? Stuur ons dan gerust een berichtje dan regelen wij dat je alleen die postzegel betaalt i.p.v. €3,95. 

Kan ik mijn pakket afhalen?
Jazeker kan dat! We wonen in Borne, Overijssel. Je bent altijd van harte welkom om je bestelling bij ons op te halen. 

Mijn artikel is kapot aangekomen, wat nu?
Dat is héél vervelend! Wij pakken met veel zorg in en proberen het zo veilig mogelijk te verzenden. Het kan soms gebeuren dat iets kapot aankomt door de verzending. Stuur ons een foto van het product, uiterlijk 48 uur na ontvangst. 
Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Kan ik artikelen retour sturen?
Jazeker kan dat! Hou er rekening mee dat de verzendkosten voor je eigen rekening zijn! Je ontvangt het bedrag van het product retour. Het product dat je retour stuurt moet voorzien zijn van de originele verpakking en het moet in nieuw-staat zijn. Bespeelde artikelen kunnen we helaas niet retour nemen en ook incomplete artikelen nemen wij niet terug. 

Ik ben ondernemer en wil wel graag samenwerken!
Leuk dat je aan ons denkt! Stuur ons gerust een berichtje via contact of Instagram @Klein_Dappertje