Janneke, help! Ik krijg regelmatig DM's op Instagram waarin (voornamelijk) moeders me vragen of ik dé tip heb om hun kind aan het spelen te krijgen. Ik heb goed nieuws én ik heb slecht nieuws. Laat ik beginnen met de minst leuke boodschap: Er is geen kant en klare oplossing die voor iedereen werkt. Kinderen moeten leren om te spelen en jij als opvoeder bent daarin de belangrijkste schakel voor het kind. Dus je kind binnen no-time transformeren naar de 'ideale' speler is een utopie. Maar er is ook goed nieuws; met de juiste handvatten en aanpak kan elk kind tot spel komen! Elke situatie is anders en elke beginsituatie is anders. Daarom is 'eerste-hulp-bij-spelen' een maatwerk programma dat voor elk kind/gezin weer een andere uitkomst geeft!
Ik help je graag! Aan de hand van jouw hulpvraag kom ik met een advies op maat waarmee je direct aan de slag kunt. 

Wat kun je verwachten? 
- We beginnen met een hulpvraag gesprek (video-call). Waar loop je tegenaan? Tevens is het voor mij fijn om de speelruimte te zien, om speelgoed te zien wat er aanwezig is en om achtergrond informatie van je kinderen te horen. Zo krijg ik een compleet beeld van de situatie en ligt er een mooie basis om mijn advies op te baseren. 
- Binnen 5-10 werkdagen heb je een advies op maat in je mailbox staan waarin ik je tips & praktische handvatten geef om mee aan de slag te gaan. 
- 3-6 weken later hebben we nogmaals een gesprek (video-call) waarin we terugblikken op de periode ; wat ging er goed? Wat ging er minder? Merk je vooruitgang? Waar loop je nu tegen aan? Heb je nieuwe vragen? etc. Een soort reflectie op afgelopen tijd en hoe je verder kunt. 

Wat zijn de kosten? 

Ik draai op dit moment een pilot om 'Eerste hulp bij spelen' een goede basis te geven. 
Het is daarom een sterk gereduceerd tarief. Het zou héél fijn zijn als je me in ruil daarvoor een recensie wil geven over hoe jij het hebt ervaren! 

Ik heb voor de pilot 3 plekjes vrij voor de maand januari/februari

De kosten van een pilot-consult zijn €45,- incl. btw. 
- Hulpvraag gesprek [+/- 60 minuten] 
- Advies op maat [ op papier in je e-mail] 
- Evaluatie gesprek [+/- 60 minuten] 


NB: De gesprekken vinden plaats in de avonduren (ma t/m vrij) tussen 19:30 & 21:30 
Uiteraard leggen we onze agenda's naast elkaar wanneer het schikt!

'Eerste hulp bij spelen' | speel-consult op maat | ACTIE-PRIJS

€ 45,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Uitverkocht? Zet jezelf op de wachtlijst!

Zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst! 
Zodra er weer plekken zijn krijg je een e-mail!

(Klik bij afrekenen even op 'betalen bij afhalen' dan hoef je niet langs I-DEAL)

€ 0,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1